Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÁLDATLAN ÁLLAPOTOK PRÜGYÖN

2009.11.17

20-30 évvel ezelőtt Prügy egy dinamikusan fejlődő, virágzó kis Borsod megyei falu volt.Az emberek szerettek itt élni jó volt itt magyarnak lenni.

De mára ez olyannyira megváltozott, hogy a magyar emberek nemszívesen mennek ki az utcára,mondanom sem kell, hogy miért.A ˝szegény,félelemben élő,hátrányos helyzetű˝cigányok miatt.Már az öt hat éves gyerekek is szemtelenek,bennük van a gyűlölet az agresszivitás. Nem lehet úgy elmenni mellettük az utcán, hogy ne szóljanak valami trágár,nyomdafestéket nemtűrő mondatot.Addig szemtelenkednek, míg ki nem provokálják az első szót a kiszemelt emberből. (Számukra teljesen mindegy, hogy nő,férfi,avagy gyermek az illető, lényeg, hogy magyar legyen.) Az ordítozást, mocskolódást 10-20 kigyúrt rokon követi, akik képesek a tettlegességig is elmenni.Sorozatosak a lopások, elvisznek mindent ami mozdítható,legyen az virág, termény, bicikli, tyúk........

A helyzet egyre tűrhetetlenebb,és ezzel szemben kapjuk a tanácsot,:˝Meg kell tanulnunk együtt élni velük.˝Jogos a kérdés:Nem neki kellene alkalmazkodniuk hozzánk? Vagy az az életvitel,amit folytatnak az a normális?

Verjük meg a tanárt, mert nem vitte a gyerek az órára a felszerelését, és a tanár mert neki szólni? Menjünk mi is a mezőőr házhoz50-100 fős csapatban, mert kivágtuk az útszéli fákat, elloptuk más takarmányát, és meg merte kérdezni, hogy honnan származik?Köpjük le a rendőrt, és szidjuk a ˝felmenőit˝, mert jogosan intézkedni mert? El kell gondolkodni, hogy mi lesz itt néhány éven belül! Az óvodásoknak és az iskolásoknak a 99%-a cigány lesz. A fiatalok és akik tehetik elköltöznek,akik pedig maradnak, azoknak a félelem és rettegés jut osztályrészül.

Engem EZ irritál EZ kelt bennem félelmet, nem a Magyar Gárda, és a gárdisták fekete-fehér ruhája! Nekünk magyaroknak össze kell fogni és nemcsak magunkért, hanem egymásért is ki kell állnunk. Szegedi Csanád szavaival élve: ˝Ahol a cigányok Többségbe kerülnek, ott Magyar ember számára az emberhez méltó élet csupán hóbortos álom lehet.˝

Kívánok minden Magyar embernek egy Szebb Magyar Jövőt!

Mátyás Éva

A lap folyamatos szerkesztés alatt áll, az esetleges hibákért elnézést kérek!

Javaslatokat,észrevételeket várok az alábbi e-mail címekre:

ratka@jobbik.hu

haliho21@freemail.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.